Nieuws


decembermaand

 

 

Voordat je er erg in hebt, is er weer een jaar voorbij en breken de feestdagen weer aan! Voor veel mensen een lastige periode, vanwege alle verleidingen die overal op de loer liggen. Feestjes, etentjes, borrels, dinertjes, nergens lijkt rekening te zijn gehouden met jouw goede voornemens!

Maar ook voor dit geldt: Doe lekker mee, maar neem van alles maar een klein beetje. Geniet met mate! Maak op feestdagen een flinke wandeling. En zorg dat je de dag ervoor en erna even superstreng bent voor jezelf.  Dan heeft zo'n feestdag weinig invloed op je gewicht of bloedsuikers. Want onthoud: aankomen doe je niet (alleen) in de decembermaand, maar vooral in de maanden daaromheen.


Volop in bedrijf!

 

oktober 2018 - Ondanks dat aan de afwerking van ons huis nog hard gewerkt wordt, is de praktijkruimte zo goed als klaar. Ideaal zo'n praktijk aan huis.

De locatie van mijn praktijk roept nog weleens wat vragen op, omdat iedereen het hier 'gewoon Brielle' vindt, maar we wonen toch echt in Vierpolders!

Ook benieuwd naar de praktijk en/of wat ik voor u kan betekenen? Maak gerust een afspraak!

 


tegenslag

 

september 2018 - Helaas hebben ongenode bezoekers ons huis bezocht, waardoor de planning met betrekking tot

de workshops niet realiseerbaar is. Om workshops te geven is een keuken inclusief apparatuur wel handig natuurlijk.

Dus de workshops worden nog even uitgesteld tot nadere orde... 


praktijk

 

juli 2018 - Ons huis is opgeleverd! Vanaf de oplevering zijn we dan ook druk bezig met het afwerken en inrichten, zodat mijn praktijk vanaf eind augustus/begin september hier kan starten!

 

De praktijk zal links aan de voorzijde in ons huis gerealiseerd worden. Het praktijkgedeelte zal straks via de garage toegankelijk zijn, zodat privé en praktijk zoveel mogelijk gescheiden blijven.


Nieuwbouw

 

 

juni 2018 - Inmiddels vordert de nieuwbouw gestaag. Het huis is inmiddels uit de steigers en alle bouwvakkers zijn druk bezig er van binnen een paleisje van te maken. Oplevering van ons nieuwe huis zal medio juli zijn. 


Workshops

mei 2018 - Hier komt na de zomervakantie meer informatie te staan over de workshops die ik wil gaan geven. mijn nieuwe praktijk

mei 2018 - Ons nieuwe huis aan de Landsweg in Vierpolders (aan de rand van Brielle)  is op dit moment nog in aanbouw. Als alle werkzaamheden afgerond zijn, dan zal ik praktijk gaan houden vanuit huis. Hier zal ik u op de hoogte houden van de voortgang.